105. GÜN

Bugün tatilim, o nedenle geç kalktım. Evde ekmek olmadığı için mecburen müsli yiyeceğim. Hiç bana göre değil! Kahvaltı konusunda tam bir gelenekselim, takip edenler bilirler :)

11.00
1 su bardağı süt
6 kaşık dolusu Eti müsli-tropik meyveli

Bu kahvaltı türü beni kesinlikle doyurmuyor, belki de severek yemediğim içindir...

Annemle Salı pazarında (Kadıköy,Cuma günleri de kuruluyor) buluşacağız, biraz gezeriz ondan sonra da yiğenim Berra'nın yılsonu tiyatro gösterisini izlemeye gideceğiz. Böyle işsiz güçsüz günlerim nadiren olduğu için fırsatı değerlendireyim dedim :) Bakalım teyzesinin peri kızı neler yapacak?

15.00
1/2 simit (pazara gidip de dönüşte simit yememek olur mu hiç?)
Malesef ayran yoktu :(

Peri kızım tavşan olmuş :), İngilizce şarkılar söylediler... Uzun zamandır bu kadar çocuğu bir arada görmemiştim. Biraz başım ağrıdı desem hiç yalan olmaz :)

Bugün tam bir gezme günü! Çıkışta Üsküdar'a gittik. Tam Kız Kulesi'nin karşısında kocaman bir köfteci açılmış. Filizler Köftecisi. Güzel bir manzara eşliğinde yemek yedik. Herkese tavsiye ederim mekanı ve yemekleri çok beğendim...
18.00
1 porsiyon köfte (yanındaki pilavı yedim ama püreyi yemedim)
1 bardak köpüklü ayran

Burdan da doğru Moda'ya...Moda'da ilk durağımız Ali Usta oldu. Oraya kadar gidip de dondurma yemeden olmaz :) ama çok değil tabi ki...

19.30
1 top dondurma (malesef külahın da yarısını yedim, tercih imkanınız varsa külahı yemeyin. Çünkü şekerli bir kurabiye hamurundan pek de farkı yok)

Bolca yürüyüş yaptık, hepimize çok iyi geldi. En çok da çikolatalı-çilekli dondurmasını yiyen Berra mutluydu. Mutluluk dondurma kılığında ağzının kenarlarından akıyordu :)

20.30
1 fincan Nescafe

22.30
7-8 tane çilek

Toplam 2 litre kadar su

Günün değerlendirmesi :
Dikkat edin ne kadar çeşitli yemiş olsam da az porsiyonlarda yiyorum. Yürüyüş ve hareket olan bir gündü. Bazı kısımlarında Berra Hanım da kucakta taşındığı için fazladan kalori bile harcadım :)

3 Haziran Cuma

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...