23 Ekim Salı 2012

Bu sabah ilk randevum 10.30'da olduğu için saat 09.00'a kadar kendime uyku izni verdim. Gerçi Perşembe başlayacak bayram tatili nedeniyle 5.00'te kalk deseniz kalkarım o kadar kendimi tatile hazırladım yani :)

Bugün ve yarın yoğun çalışacağım ama ilkbahar sezonundaki kadar değil tabi ki. Normal yoğunlukta bir ofis günü. Tek sıkıntım 1 haftadır kalorifer peteklerini değiştirmeye gelecek olan ustanın gelmemesi ve bugün de bu iş için sadece 11.00-14.00 arası boş olması. Bu tadilat işlerini ne kadar çok sevdiğimi bilirsiniz :) bayılırım ve ayılamam doğrusu...

Kahvaltımı evde yaptım. 

09.30
1/2 dilim Afyon ekmeği (babamlar gelirken almışlar, bildiğin bisiklet tekerleği kadar)
Üzerine 2 kibrit kutusu kadar taze kaşar peyniri (merak edenler için Sütaş normal yağlı)
1 fincan süt

Ofise babamla geldim. Gece bizde kaldı ama sabah erken uyanıp Semralar'a gitmiş. Eee tabi torunla kahvaltı etmek varken beni bekler mi? :) Saat 10.00'da beni evden aldı ofise beraber gittik. 

Anlaşılan o ki bu usta beni yine ekti. Bu petekler bugün de değişmeyecek :( günlerdir bunun yüzünden geriliyorum. Ha bugün ha yarın, bu işler beni sinir ediyor. Yine kaldı :(

Öğle yemeği için babamla dışarı çıktık. Ataşehir Çömlek'e gittik.

12.45
8 adet İnegöl köfte (tabağımdaki köftenin 2 tanesini babam yedi. Aslında ben 6 tane ile de doymuştum ama o fazla yemesin diye 2 tane daha yedim.)
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Hiç patates yemedim.

Öğleden sonra ofise bir arkadaşım geldi, gelirken minik ekler pastalardan almış. 1 tane yedim :)

17.00
1 minik ekler pasta

18.00
1 adet sade Activia yoğurt




Diyetisyen Serap Orak Tufan



1 yorum:

  1. Öncelikle merhaba Serap Hanım,ben bir endişemi sizinle paylaşmak istiyorum malum kurban bayramıydı ve ben son üç günde her gün 2 adet baklava!! yedim 8-9 aydır çok dikkat ediyordum yediklerime (20 kilo kadar verdim) şuan ideal kilomdayım ama çok korkuyorum bayramda yediğim o baklavalar bana kilo olarak geri dönecek diye (insan kilo verince kilo almaktan çok korkar hale geliyor) o baklavaları yedim ama (yemek porsiyonlarımı küçülttüm) bu baklavalar bana kilo olarak geri döner mi Serap Hanım? 9 ayın patlaması oldu o baklavalar kendimi tutamadım şu an vicdan azabı çekiyorum ve kilo alırım diye çok korkuyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...