2018'deki sana mektup yazdım ;)



Bu yıl geçen yıllardan farklı olsun istiyorsanız önce kendinizi mutlu edecek yollara sapın. Ertelediğiniz konulara dokunun, bu konular hayatınızda hâlâ ne kadar önem taşıyor bir durup yeniden düşünün. 

Sizi siz olmaktan alıkoyan, ayağınıza takılıp duran meseleleri çekin önce yolunuzdan. Adım atın, ama küçük olsun. Uzun yollar hep küçük adımlarla başlar. İstikrar ve motivasyonla devam eder. Yolunuzdan uzaklaşmayın, size destek ve ilham olmayacak kimselerin elinden de tutmayın. Bırakın gitsin. 

Değişim her zaman zordur ve emek ister. Hiçbir şey bir anda olup bitmez. Zaman alır. Ne demiş Paracelsus? "Bütün meyvelerin çiçeklerle aynı zamanda olgunlaştığını zanneden biri, üzümleri hiç tanımıyor demektir" 

Başlayın bir yerlerden... Okumak istediğiniz bir kitaptan, gitmek istediğiniz bir semtten, almak istediğiniz kazaktan, dinlemek istediğiniz şarkıdan, konuşmak istediğiniz bir dilden... 


Konu vermek istediğiniz kiloya gelirse, gitmek istediğiniz yol boyunca yanınızda yürümeye ve elinizi tutmaya varım, sadece bilin istedim.

Frank Sinatra şarkıları tadında bir yıl dilerim, en âlâsından sizin yolunuz olan...

Sevgilerimle

Diyetisyen Serap Orak

2017 son günlerinden...

1 yorum:

  1. Tam da ihtiyacımız olan şey bu tarz motivasyon dolu yazılar. Kalbine sağlık büşra :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...